"У славу
дружења."


Упознајте нас боље

Наши гости

Место на коме се спајају аутентични укуси, дивно уређен простор и срдачно особље не би било потпуно без својих гостију, без Вас. Сваки оброк, избор музике, начин на који смо уредили заједнички простор, резултат је Ваше наклоности и избора, и наше искрене жеље да у кафани "Лисац" заједно створимо успомене за цео живот. Када је пажљиво припремљен, сваки оброк је гозба, а свако вече код "Лисца" славље живота.

И кавлитет хране и мајсторство припреме


Поносимо се специјалитетима који долазе из наше кухиње. Може се рећи да на тањир стају најукусније намирнице из целе Србије. Строгим одабиром места и произвођача намирница сигурни смо да до Вас стижу најсвежији и најздравији залогаји. Деликатно и у духу традиције припремамо сваки оброк, ту је и дашак модерног приступа кулинарству којим се издвајају наши кувари. У кафани "Лисац" Ваш оброк мирише на дом, а време се топи у сваком залогају.

Атмосфера

Било да сте наклоњени породичним окупљањима, боемски проведеним вечерима или незаборавном проводу, на правом сте месту! Љубав према укусној храни, опуштеној атмосфери и доброј песми нам је свима заједничка. Зато, када се ужелите аутентичних укуса, чашице разговора или песме која Вас покреће, очекујемо Вас у кафани "Лисац", јер ту смо само због Вас!

Наш највећи успех су гости који нам се увек враћају, а уз Вас смо и у најважнијим тренуцима у животу. Да бисте били сигурни да ће Ваша веридба, свадба, рођендан или било која друга прослава бити савршено организоване и за памћење, препустите све нама. Ми из кафане "Лисац" организујемо савршен дан и ноћ за памћење за све Ваше догађаје.

"Наш највећи
успех су гости који
нам се увек враћају".